tiistai 14. toukokuuta 2013

macarons



2 munan valkuaista
2 1/2 dl tomusokeria
50 g mantelijauhetta
3/4 tl perunajauhoja

mansikkatäyte:
n. 250 g maitorahkaa
250 g mansikkarahkaa
pari ruokalusikallista pinkkiä whipped kuorrutetta

Vaahdota huonen lämpöiset valkuaiset kevyesti. Lisää joukkoon tomusokeri siivilän läpi ja vatkaa kunnes massa on hieman paksumpaa ja kiiltävää. Sekoita manteli- ja perunajauho keskenään ja pyörittele nuolijalla vaahdon joukkoon. Laita massa purostin pussiin ja pursota pellille pieniä kasoja. Jätä leviämis varaa. Paista macaronseja 150 asteessa 13-15 min, leivokset saavat jäädä keskeltä hieman pehmeiksi. 

Sekoita täytteen ainekset keskenään ja pursota puolikkaalle macaronssille ja laita toinen puoli päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti