torstai 20. kesäkuuta 2013

Nutella- juustokakku




Juhannusherkkuja :) Nutellasta on jo pidemmän aikaa pitänyt väsätä juustokakku ja nyt sain aikaiseksi!

Pohja: 
200 g digestive keksejä
75 g voita

Täyte:
2,5 dl nutellaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2,5 dl vispikermaa 
0,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 rkl kuumaa kahvia
5 liivatelehteä

Murenna digestivet muruksi ja sulata voi. Sekoita voisula keksimurun sekaan ja taputtele tasaiseksi leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Laita jääkaappiin odottamaan. Laita liivatteet kylmään veteen ja vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita sokeri, nutella ja tuorejuusto kerman joukkoon. Purista liivatteet ja sekoita kuuman kahvin joukkoon. Lisää kahvi ohuena nauhana täytteen joukkoon ja kaada irtopohja vuokaan, tasoita pinta. Anna jähmettyä jääkaapissa n. 3 tunnin ajan ennen koristelua. Koristele esim. Tuoreilla mansikoilla ja valkosuklaalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti