lauantai 26. lokakuuta 2013

Charmmy Kitty -kakku

Poikaystävän pikkusiskon 4 -vuotis synttärikesteille kakku. Pohjana vaalea sokeripohja, täytteenä maitosuklaatäyte ja pakastevadelmia. Kostutus maitoa ja vaniljauutetta. Koristeet sokerimassasta.


Pohja: 

Ota esille 2 samankokoista lasia. Riko toiseen 5 munaa. Kaada toiseen munien verran sokeria ja kaada kulhoon. Kaada sitten samaan lasiin jauhoja noin 2/3 ja loput perunajauhoja, samanlailla saman verran kananmunien kanssa. Lisää pinnalle leivinjauhetta 2 tl ja sekoita jauhot keskenään. Vatkaa munat ja sokeri kunnolla vaahdoksi, n. 7-10 min. Lisää sitten vähitellen jauhot siivilän läpi joukkoon nuolijalla käännellen. Suihkuta vuokaspraylla kakkuvuoka reunoja myöten ja korppujauhota. Paista 175 asteessa n. 40 minuutin ajan. Peitä noin puolessa välissä leivinpaperilla. Kumoa hetken kuluttua uunista otettua ja anna jäähtyä. 

Täyte:

5 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g laktoositonta suklaata

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto notkeaksi ja vatkaa joukkoon. Sulata suklaa ja lisää jäähtyneenä joukkoon. 

Leikkaa kakku kolmeen osaan, ja kostuta ja täytä. Kun olet täyttänyt kerroksen asettele jäisiä vadelmia tasaisin välein päälle. Säästä täytettä kerrosten jälkeen pinnalle ja reunoille, jotta sokerimasasta tulee tasainen ja se pysyy kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti