Pohja:
2 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
200 g pehmeää voita
200 g hienoksi raastettua porkkanaa
Täyte:
5 rkl pestoa
2 tkl tonnikalaa
100 g oliiveja
75 g aurinkokuivattuja tomaatteja
1 rasia kirsikkatomaatteja
100 g fetajuustoa
300 g punaleima emmentalia raastettuna
2 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
4 munaa
mustapippuria
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään, lisää sekaan voi ja juustoraaste, sekoita tasaiseksi. Painele massa pellille leivinpaperille ja esipaista n. 10 min ajan.
Pilko oliivit ja aurinkokuivatut tomaatit, kuutio fetajuusto ja puolita kirsikkatomaatit. Levitä pesto pohjan päälle tasaisesti, ripottele päälle tonnikala, oliivit, tomaatit, feta ja juustoraaste. Sekoita kulhossa kerma, maito ja munat, mausta mustapippurilla. Kaada pohjan päälle ja paista uunissa n. 30 min ajan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti