keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Suklaa- muffinssit

Näiden muffinssien reseptiä olen käyttänyt aiemminkin, resepti alunperin kinuskikissalta. Tällä kertaa pilkoin sekaan geisha dark -suklaata, ja suklaa sydämmeksi sitruunaista valkosuklaata. Kuorrutus on sama kuin mokkapala -muffinsseissa :) namms...


150 g pehmeää margariinia
1,5 dl sokeria
2 kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2,5 rkl kaakaojauhetta 
1,5 dl huoneenlämpöistä maitoa
1 pieni levy tai 2-3 patukkaa geisha dark suklata
Puolikas levy sitruunaista valkosuklaata

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään, ja lisää sekaan maidon kanssa. Pilko geisha suklaa pieniksi paloiksi ja sekoita massan joukkoon. Jaa massa muffinssivuokiin, ja paina keskelle pala valkosuklaata, peitä sitten kolo niin ettei valkosuklaata jää näkyviin. Paista muffineja 225 asteessa 12-15 min. Anna jäähtyä.

Valmista kuorrute. Sekoita 50 g pehmeää voita, 2 dl tomusokeria, 1 rkl kaakaojauhoa ja 2 rkl vahvaa kahvia keskenään. Pursota tai levitä veitsellä muffinien päälle, koristele makusi mukaan. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti