sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Mozzarella-tomaattipiirakka (gluteeniton)

Tämä resepti on tehty samalla reseptillä kuin tonnikala-fetapiirakka, muutin vain täytteen aineksia (pohjan resepti linkissä).


Täyte:

1,5 dl ruokakermaa
1 dl yrttikermaa
2 kananmunaa
3-4 dl juustoraastetta
mustapippuria
2 rkl pestoa
2 isoa mozzarella palloa
3-4 tomaattia leikattuna viipaleiksi
basilikaa

Sekoita kulhossa ruokakerma, yrttikerma, munat, pesto, 1 dl juustoraasteesta ja ripaus mustapippuria. Ripottele loput juustoraasteesta pohjan päälle, ja sen jälkeen vuorotellen mozzarella ja tomaattisiivuja piirakkapohjan ympäri. Kaada sitten kerma-munaseos päälle. Ripottele muutama basilikan lehti piirakan päälle, ja paista sitten uunissa 200 asteessa alatasolla n. 40 minuutin ajan. Voit lisätä vielä paistamisen jälkeen basilikan lehtiä piirakan päälle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti