pohja:
4,5 dl hienoksi raastettua porkkanaa
3,5 dl fariinisokeria
2 dl rypsiöljyä
1,5 dl maitoa
5,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1,5 tl ruokasoodaa
0,5 tl suolaa
1 l kanelia
1 tl neilikkaa
Kuorrute:
300 g maustamatonta tuorejuustoa (käytin philadelphia)
150 g valkosuklaata
n. 0,75 dl vettä
2-3 rkl sitruunamehua
(tässä on kuorrutteen 1x ohje, itse tein 1,5 kertaisena)
Sekoita fariinisokeri, öljy ja maito kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet. Siivilöi jauhot nesteiden sekaan, sekoita kunnolla. Lisää lopuksi porkkanaraaste joukkoon. Voitele vuoka, ja kaada massa vuokaan. Paista 175 asteessa n. 38 min ajan. Anna jäähtyä liinan alla.
Sulata valkosuklaa ja anna sen jäähtyä. Notkista tuorejuusto kulhossa, ja sekoita siihen vesi. Lisää sitten valkosuklaa joukkoon ja sen jälkeen sitruunanmehu kuitenkaan liikaa vatkaamatta. Levitä halutessasi jäähtyneen kakun väliin ja päälle. Koristele esim. pähkinärouheella, itse käytin marianne crushia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti