Pohja:
15 taatelia
0,6 dl raakakaakaojauhetta
0,6 dl saksanpähkinöitä
Sekoita kaikki ainekset keskenään blenderissä muutaman minuutin ajan, kunnes seos on tasaista ja taikinamaista. Painele pienen vuoan/astian pohjalle. Helpointa on, kun painelet taikinan ensin käsin pohjalle ja tasoitat sitten nuolijalla.
Päällyskerros:
3 kypsää banaania
5 rkl mantelivoita (itsetehty tai kaupan)
0,6 dl raakakaakaojauhetta
1 rkl hunajaa
1 tl vaniljauutetta
Sekoita kaikki ainekset blenderissä muutaman minuutin ajan, kunnes seos on tasaista. Levitä seos pohjakerroksen päälle vuokaan. Laita pakastimeen jähmettymään 2-3 tunniksi ennen tarjoilua. Säilytä pakastimessa ylijääneet leivokset.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti