keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Terveelliset suklaafudge -palat (G & L)Voiko olla todellista. Nyt voi herkutella syntisen hyvällä suklaisella fudgella ilman omantunnon tuskia! Tämä herkku on tehty nimittäin vain terveellisistä raaka-aineista, makeutuksena käytetty taateleita, banaania, sekä pieni määrä hunajaa ja vaniljauutetta. Varmasti toimisi hyvin ilman hunajaa ja vaniljauutettakin, varsinkin jos banaanit ovat todella kypsiä/tummia jolloin ne maistuvat makeammalle. Omat banaanit eivät olleet vielä tarpeeksi kypsiä, joten makean perään kun olen, niin lisäsin muita makeuttajia :D Taivaallista!Pohja:

15 taatelia
0,6 dl raakakaakaojauhetta
1,2 dl manteleita
0,6 dl saksanpähkinöitä


Sekoita kaikki ainekset keskenään blenderissä muutaman minuutin ajan, kunnes seos on tasaista ja taikinamaista. Painele pienen vuoan/astian pohjalle. Helpointa on, kun painelet taikinan ensin käsin pohjalle ja tasoitat sitten nuolijalla. 


Päällyskerros:

3 kypsää banaania
5 rkl mantelivoita (itsetehty tai kaupan)
0,6 dl raakakaakaojauhetta
1 rkl hunajaa
1 tl vaniljauutetta


Sekoita kaikki ainekset blenderissä muutaman minuutin ajan, kunnes seos on tasaista. Levitä seos pohjakerroksen päälle vuokaan. Laita pakastimeen jähmettymään 2-3 tunniksi ennen tarjoilua. Säilytä pakastimessa ylijääneet leivokset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti